X

Gezond snoepen

Natuurlijk, we willen allemaal best van tijd tot tijd aan ons lichaam denken: Afslanken, aankomen, sporten, wandelen in de frisse buitenlucht en water drinken. Dat is ook allemaal heel belangrijk! Maar… soms is de verleiding wel heel groot. Zeker rondom feestdagen, wanneer de gekleurde chocolade vormen je vanuit de etalages aankijken. Niet bepaald gezond snoepgoed. Ze lijken jouw naam te roepen. Het is dan heel moeilijk om jezelf in de hand te houden.

Hoe kun je dan ervoor zorgen dat je niet toegeeft aan die snackdrang en kiest voor gezond snoep?

Luister naar je lichaam

Je lichaam geeft signalen door water in je mond te laten lopen. Ook hoor je vast verschillende stemmen waarmee je tegen jezelf praat: ‘Niet doen, dat is niet goed voor je!’, ‘Ah lekker, nog eentje dan, wat maakt het uit…’ of ‘Kom op, doorlopen, niet kijken!’

Wat er ook door je hoofd raast, besteed ook eens aandacht aan je gevoel. Je kunt daarbij de vraag stellen: als ik 100% van mezelf zou houden, wat zou ik dan nu doen? Luister naar je innerlijke stem of naar je hart, zo je wilt.

Chroom

Snacktrek kan je echt in de weg zitten. De suikerbalans in je lichaam speelt hierbij een belangrijke rol. Bij een tekort aan chroom moet het lichaam extra hard werken om de suikerspiegel van het bloed stabiel te houden. Daardoor kun je ineens onbedwingbare trek krijgen in zoetigheid.

Chroom is dus een essentieel sporenmineraal dat de natuurlijke suikerbalans in het lichaam bevordert. Herbalife heeft hiervoor het supplement Thermojetics Geel – Chroom ontwikkeld, om je te helpen deze balans te bewaren.

Gezonde snacks van Herbalife

Natuurlijk kun je ook, behalve aan je chroombalans te denken, ook gewoon gezonde alternatieven zoeken voor snoepjes die vooral uit suiker bestaan. Denk bijvoorbeeld aan snoeptomaatjes of van die kleine worteltjes, ook lekker.

Ook hiervoor heeft Herbalife gemakkelijke alternatieven in het assortiment.

 • Proteïnerepen – Proef eens de heerlijke eiwitrijke reepjes met een chocolade randje en gevuld met een zachte vulling in de smaken vanille-amandel, chocolade-pinda of citroen.
 • Geroosterde Sojanootjes – deze kleine sojaboontjes zijn licht gezouten. Een hartig een knapperig tussendoortje.
 • Gourmet Tomatensoep – Gourmet Tomatensoep is een warm, hartig, voedzaam en evenwichtig tussendoortje en bevat 8x zoveel proteïne als normale tomatensoep.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Nieuw! Iced Coffee: heerlijke eiwitrijke ijskoffie latte zonder suiker

Pssst… Heb je het al gehoord?
Er is een nieuw soort ijskoffie op de markt gekomen, die behalve heel erg lekker, ook nog eens een krachtige proteïne boost geeft:
High protein iced coffee latte van Herbalife!

Zonder toevoegingen

Er zijn op de markt maar weinig lekkere en gezonde iced coffee soorten te koop, vooral zonder suiker.
Daar moesten we wat aan doen, vonden wij. Daarom is deze heerlijke nieuwe ijskoffie nu beschikbaar…

 • Zonder suiker
 • Zonder kleurstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Nu kun je de zorgeloos genieten van een lekkere stoot cafeïne, die ook nog eens voorziet van hoogwaardige proteïnen. Wat wil je nog meer?

Caffeïne en proteïne in één!

Voor deze exclusieve cafe latte ijskoffie gebruikten wij ECHTE ROBUSTA KOFFIEBONEN.
Per portie is dit 80 MG CAFEÏNE en 15 G PROTEÏNE!
De iced coffee is GESCHIKT VOOR VEGETARIËRS
Café latte smaak
En dus nogmaals: GEEN TOEGEVOEGDE SUIKERS

Probeer hem uit! Laat je verrassen!

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Waarom Herbalife Gewoon Gezond voor je is

Er zijn veel fabels geschreven over Herbalife. De feiten zijn anders!

Alle groot geworden bedrijven kampen met bekritisering door concurrenten. Vervelend voor Herbalife, onduidelijk voor de consument. Waar moet je als consument nou op afgaan?

Wij hebben als missie om producten aan te bieden die gewoon gezond voor je zijn. Daarom werken wij met Herbalife, de beste maaltijdvervanger ter wereld.

Van fabels naar feiten…

Onze overtuiging over Herbalife formule 1
Ontdek 10 feiten over Herbalife’s baanbrekende product: de shake!

  1. ’s Werelds nummer één

  Als de meest favoriete maaltijdvervangende shake* van de wereld heeft Herbalife formula 1 mensen over de hele wereld geholpen hun gezondheids- en gewichtsverliesdoelen te bereiken.

  1. Ondersteund door wetenschap

  Herbalife formula 1 shakes zijn ontwikkeld door experts en worden ondersteund door de wetenschap. Klinische studies tonen aan dat Herbalife’s maaltijdvervangers voor gewichtsbeheersing een veilige en effectieve manier zijn om gewicht te verliezen en het er af te houden.

  1. De juiste balans

  Veel proteïneshakes die er op de markt zijn hebben een gebrek aan andere essentiële nutriënten en kunnen dus niet geclassificeerd worden als maaltijdvervangers. F1 maaltijdvervangende shakes zijn speciaal geformuleerd om veel proteïnen te bieden en de juiste balans aan macro- en micronutriënten.

  1. 16 vitaminen & mineralen

  Formula 1 shakes bieden belangrijke vitaminen en mineralen. Formula 1 vanille bevat bijvoorbeeld 16 vitaminen en mineralen, waaronder ijzer, zink en vitaminen A, D, E en B. Je kunt de volledige lijst van voordelen online vinden op de productpagina van Formule 1.

  1. De mogelijkheden

  Wees creatief met je f1 shakes om ervoor te zorgen dat ze nooit saai worden! Probeer voor een evenwichtige twist eens wat fruit of lijnzaad toe te voegen, of maak de shake met vruchtensap. Heb je liever water dan melk? Voeg dan een lepel proteïnedrankmix toe om een rijke, romige en heerlijke drank te maken.

  1. De waarheid over proteïnen

  De mythe dat sojaproteïnen lastig te verteren zijn, is onjuist. Het geïsoleerde sojaproteïne in f1 shakes is zeer goed verteerbaar. Met 18 g proteïnen (zuivel en soja) per portie is f1 een goede keuze voor diegenen die spiermassa willen opbouwen (in combinatie met lichaamsbeweging).

  1. Snel & makkelijk

  F1 shakes kunnen binnen een minuut klaargemaakt worden – schep eenvoudigweg poeder van de f1 in een blender, schenk er de melk bij & shake! Wil je nog sneller brandstof zonder voorbereiding? Probeer dan eens een f1 maaltijdvervangende reep.

  1. Bekijk het op youtube

  Neem nu een kijkje achter de schermen van de productie van formula 1 met de nieuwe commercial van herbalife: ‘miljoenen mensen helpen met een evenwichtige en actieve levensstijl met bewezen wetenschap.’ bekijk ‘m online op youtube.com/herbalife.

  1. Allergieën? Probeer eens…

  Formule 1 vrij van is speciaal ontwikkeld voor diegenen met sterke dieetrestricties. Het is gemaakt met het erwtproteïne pisane®; een kwalitatief hoogwaardig proteïne, uit natuurlijke bron, die glutenvrij, sojavrij en lactosevrij is.

  1. Suiker: wist je dat?

  Eén formula 1 shake bevat een gelijke hoeveelheid suiker als een kleine appel. De belangrijkste suiker in de shake is fructose, een natuurlijk voorkomend koolhydraat.

  * bron: euromonitor international limited; definities per maaltijdvervangende categorie, 31,2% gbo marktaandeel, alle verkoopkanalen; packaged food 15ed; verkoopwaarden tegen verkoopprijs.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.