X
Alléén originele Herbalife producten   Kortingen tot wel 42%    30 dagen geld terug garantie   Bestel <12:00u (norm) volgende dag bezorgd   20.000+ tevreden klanten

Thermo Complete


Onze prijs: 36,63

Vanaf 3 stuks:35,90

Revolutionair kruidensupplement ontwikkeld ter ondersteuning van het afslankproces

Op voorraad

Wat is Thermo Complete van Herbalife?

Thermo Complete is een voedingssupplement ter ondersteuning van het afslankproces. Daarbij helpt het je, om je lichaam actief te houden waardoor het ondersteunend werkt bij de verbranding. Een echte turbo bij afslanken met Herbalife.

Heb je vaak het gevoel dat je je concentratie en alertheid moet verbeteren? Veel mensen grijpen dan vaak naar koffie. Behalve het feit dat de meningen verdeeld zijn over (overmatig) koffiegebruik, is Thermo Complete vooral een handig alternatief, voor als je geen tijd hebt voor koffie. Dat geeft een oppepper in plaats van een middag-dip!

Je neemt een tablet tussen de maaltijden in.

De ingrediënten werken elkaar versterkend

 • Thermo complete helpt je om je energieker te voelen. Hierdoor ben je beter in staat, om met de uitdagingen die samenhangen met het  gewichtbeheersingsprogramma om te gaan.
 • Groene thee bevat veel polyfenolen, antioxidanten die aanvallen op ons lichaam van vrije radicalen neutraliseren. Daarom helpt Groene thee je, je lichaam sterk te houden, wat heel belangrijk is, vooral tijdens gewichtsbeheersingsprogramma’s.
 • Het bevat cafeïne, Yerba maté, groene thee en kaneel. Dat zijn vooral de ingrediënten in de Thermo complete tabletten die je helpen het tempo waarin het voedsel van je maag naar het darmkanaal gaat, te vertragen.
 • Bovendien helpen de tabletten je om je bloedsuikerspiegel te beheersen, waardoor je behoefte aan snaaien afneemt.
 • Yerba maté en cacao: een combinatie van ingrediënten die samen een positief effect hebben op zowel de energie als het humeur. Het kan daarmee je energie en humeur voor vele uren oppeppen!

Kenmerken Herbalife Thermo Complete

 • Unieke mix van natuurlijke cafeïne uit Yerba mate en groene thee
 • Vitamine C draagt bij aan het tegengaan van vermoeidheid
 • Bevat 85 mg cafeïne per portie om u een mentale lift te geven door de concentratie en alertheid te helpen verbeteren.
Etiketinformatie Thermo Complete – Bij aanbevolen gebruik ongeveer voor anderhalve maand
1 pot = 90 tabletten per 100 g per 2 tabletten – % ADH
Energie 313 kcal (1313kJ) 5,8 kcal (23,8 kJ)
Eiwitten 11,0 g 0,2 g
Koolhydraten 39,6 g 0,72 g
Vetten 4,4 g 0,08 g
Vitamine C 2200 mg 40,0mg 67%

Herbalife Thermo Complete bevat de volgende actieve ingrediënten:

 • Citrus Aurantium
 • Yerba Maté
 • Caffeïne
 • Peterselie
 • Alfalfa
 • Zoethoutwortel
 • Groene thee
 • Cacao-extract
 • Kaneel
 • Selderijzaad
 • Venkelzaad

Thermo Complete® bevat vitamine C en daarnaast een speciaal geselecteerde combinatie van plantaardige ingrediënten waaronder groene thee en Yerba Maté.

Wat is Yerba Maté

De inheemse Guarani bereiden Yerba Maté voor gezondheidsbevorderende doeleinden. Ze gebruiken het om het immuunsysteem te versterken, het bloed te zuiveren en ontgiften, het zenuwstelsel te versterken, veroudering tegen te gaan, vermoeidheid te bestrijden, de geest een oppepper te geven, de eetlust onder controle te houden, hulp bij afvallen en tegen verzwakking, stress en slapeloosheid. Thermo Complete bevat deze krachtige theeplant!

Vitamine C

Thermo Complete® bevat vitamine C dat bijdraagt aan een normale en goede stofwisseling en de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine C of ascorbinezuur is de bekendste onder de vitamine soorten en Thermo Complete bevat ook een deel van de ADH van deze essentiële vitamine. Het heeft een sterk antioxidante werking en vitamine C beschermt je lichaam daarmee tegen vrije radicalen, die in je lichaam schade kunnen aanrichten.

Mensen met een ernstig tekort aan vitamine C hebben vaak een verminderde weerstand en wondgenezing. Teveel kan ook, dan uit zich dat vaak in diarree.

Caffeïne

Caffeïne is in de zuiverste vorm een witte stof (!) die een opwekkend effect teweeg brengt bij mensen. Ook kan het stimulerende effecten hebben op de darmwerking. In Thermo Complete is het toegevoegd vanwege de stimulerende, verkwikkende werking, dat je helpt om door de moeilijke lage energiemomenten te komen.

Als je graag een gezonde koffie variant wil drinken, dan kun je de volgende producten proberen:

Groene Thee

Groene thee bevat veel aan polyfenolen. Polyfenolen zijn zeer krachtige antioxidanten en gaan vrije radicalen tegen. Groene thee zorgt ook voor een licht opwekkend gevoel en is zeer gezond voor je algemene gezondheid.

Cacao

Cacao geeft in combinatie met Yerba een positief effect op het humeur. Ook kan Cacao het energiepeil urenlang op peil houden. Thermo Complete tabletten hebben een sterk activerende werking.

Thermo Complete tabletten kraker

Bewaar je Thermo Complete tabletten in een tabletten doosje of tabletten verdeler. Gebruik eventueel de tablettenkraker zodat je de tabletten in poedervorm kunt innemen.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife

7 beoordelingen voor Thermo Complete

3,6
3.57 van 5
Gebaseerd op 7 beoordelingen
 1. 5 van 5

  Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  Top produkt

 2. 3 van 5

  petra daman (geverifieerde eigenaar)

  Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  nog niet gebruikt

 3. 3 van 5

  Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

 4. 3 van 5

  Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  neutraal

 5. 4 van 5

  Aysegul Avci (geverifieerde eigenaar)

  Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  Heel goed

 6. 4 van 5

  Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  Goed

 7. 3 van 5

  Francky Defever (geverifieerde eigenaar)

  Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  Geen oordeel tot nu

Een beoordeling toevoegen

Top