X

Beta Heart | Supplement bij Cholesterol

Oorspronkelijke prijs was: 54,15.Huidige prijs is: 40,81.

Vanaf 3 stuks:39,99

Haverbetaglucaan verlaagt/vermindert het bloedcholesterol.

Op voorraad

Beta-Heart klinisch onderzoek

Kan 15 g Beta Heart ® met 3 g bèta-glucanen van Oatwell™ haver per dag zorgen voor een verlaagd cholesterolgehalte in het bloed na 8 weken?
Bij Herbalife Nutrition zijn we trots op onze producten van hoge kwaliteit, samengesteld met de beste kennis op het gebied van wetenschap en voeding om jou te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken. We delen daarom de resultaten van het onderzoek met je.

Producten die werken: BETA HEART ®

Beta Heart ® is een voedzaam voedingssupplement met vanillesmaak dat Oatwell™ bèta-glucanen van haver bevat. Bèta-glucanen zijn de belangrijkste natuurlijke vezels die in haver en gerst voorkomen.

De Nutrition Foundation in Italië heeft, in samenwerking het ziekenhuis van de Universiteit Bologna, Beta Heart ® uitvoerig getest om te zien of het bloedcholesterol en LDL-cholesterolgehalte erdoor verlaagd kunnen worden. Ze voerden een 8 weken durende klinische studie uit bij 83 mensen met lichte gevallen van hypercholesterolemie. Hen werd gevraagd om gedurende 8 weken elke dag 15 g Beta heart® te consumeren.

De resultaten

Na 4 weken daalde hun LDL (low-density lipoprotein) cholesterolgehalte met gemiddeld 12%. Na 8 weken was hun LDL-cholesterolgehalte verder gedaald met 15%. De proef toonde een gemiddelde verlaging van het totale cholesterolgehalte van 6,5% na 4 weken en 9% na 8 weken.
De onderzoekers ontdekten ook dat het cholesterolgehalte van de deelnemers terugkeerde naar hun oorspronkelijke niveau toen ze de proef hadden afgerond en stopten met het gebruik van Beta Heart ®, wat het belang van een dagelijkse inname van bèta-glucaan benadrukt.

Beta heart® is een voedzaam poeder

… met vanille smaak dat het belangrijke ingrediënt haver beta-glucaan bevat. Van haverbetaglucaan is bewezen dat het het bloedcholesterol verlaagt/vermindert. Een hoog cholesterol is een risicofactor voor de ontwikkeling van coronaire hartziekten. Betaglucanen dragen bij aan het behoud van normale bloedcholesterolwaarden.*

De voordelen van 1 schep Beta heart ®:

– 1,5g beta-glucanen
– Rijk aan vezels (3g)
– Bron van proteïnen
– 25 kcal
– Suikervrij

Het gunstige effect wordt bereikt met een dagelijkse inname van 3g haver beta glucanen.

Gebruik

Meng eenvoudigweg 1 of 2 maatlepels Beta heart ® met water of sap of voeg het toe aan uw favoriete Formula 1 shake voor een heerlijk ontbijt.

*Er zijn meerdere risicofactoren voor coronaire hartziekte en het veranderen van één van deze risicofactoren kan al dan niet een gunstig effect hebben.
* OatWell™ is een handelsmerk van DSM. HEART UK Charity Registration Number 1003904

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife

9 beoordelingen voor Beta Heart | Supplement bij Cholesterol

4,2
Gebaseerd op 9 beoordelingen
 1. 3 van 5

  Kris De Houwer (geverifieerd)

  Kan het effect nog niet vertellen owv nog geen bloedtest laten nemen om het effect te weten

 2. 5 van 5

  Heidi Luts (geverifieerd)

  ok

 3. 4 van 5

  Anoniem (geverifieerd)

 4. 5 van 5

  Anoniem (geverifieerd)

  Heel lekker

 5. 4 van 5

  Bart (geverifieerd)

  Ideaal om je cholesterol te verlagen en onder controle te houden.

 6. 4 van 5

  Anoniem (geverifieerd)

  Prima

 7. 4 van 5

  Tamara Vanlaer (geverifieerd)

  Goede samenstelling, goede ingrediënten!!
  Wel opgepast, kleine hoeveelheid gebruiken. Het maakt de Shake heel papperig.

 8. 5 van 5

  vanessa (geverifieerd)

  pas aan het proberen

 9. 4 van 5

  Johan Beeckmans (geverifieerd)

  Kan nog geen reactie geven ben nog maar 1.5 maand mee bezig dus ik weet niet of het effectief iets doet.

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Laat mij je helpen je doelen te bereiken

Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap.

Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de contactpagina.


Dit zal sluiten in 23 seconden