X

GREEN STAR drinkprogramma


Onze prijs: 104,45

Drinkprogramma: afslanken met Herbalife

Op voorraad

Drinkprogramma:

GREEN STAR!

Wilt u graag afslanken zonder gebruik van pillen? Herbalife heeft nu deze uitgebreide product combinatie voor u samengesteld. Green Star is een uitgebalanceerd drinkprogramma van Herbalife om mee af te vallen. Afslanken met drinkproducten maakt het u eenvoudiger en prettig om vol te houden. Het Green Star programma geeft u de juiste ondersteuning. Aloë drinksiroop en de gerichte vezels in de Multivezel drank appelsmaak  reinigen uw lichaam. Deze combinatie zorgt voor een verbetering van de opname van voeding uit de Formule 1 shakes. Samengevat: een programma voor een maand met daarin de volgende producten:

  • 2x Formule 1 maaltijdvervanger – mengen met fruitdranken, (soja)melk etc.
  • 1x Aloë Drinksiroop – mengen met water
  • 1x Multivezel drank appelsmaak

Vervang twee maaltijden per dag. Eet een gevarieerde, gezonde hoofdmaaltijd en neem gezonde tussendoortjes tussen uw maaltijden in. Natuurlijk ontvangt u bij uw pakket een uitgebreide gebruiksaanwijzing en tips voor het volgen van het programma.

ADVIES: SHAKEBEKER!

Herbalife supershakerHerbalife startersset Indien u die niet heeft, adviseren wij u er een shakebeker bij te nemen. Deze shakebeker is zo gemaakt, dat de poeder goed losgeklopt en vermengd wordt, waardoor u een romige shake krijgt, zonder klontjes. U vindt deze shakesets hier >

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife

Extra informatie

Smaak Aloe siroop

Naturel, Mango

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GREEN STAR drinkprogramma” te beoordelen

Top