X

Proteine poeder – Formule 3 personalized protein powder PPP

Onze prijs: 33,80

Vanaf 3 stuks:33,12

Bij gewichtsverlies: geen honger
Bij sporters: spierherstel

Op voorraad

Proteine poeder wordt vaak alleen gezien als een product dat gebruikt wordt in de wereld van fitness en body-building, om spiermassa te bouwen.  Proteïnen behoren tot de belangrijkste voedingsstoffen in ons voedsel . Ze leveren energie aan het lichaam en worden gebruikt om spieren, botten en organen op te bouwen. Naast opbouw van spieren en botten, kan proteïne inname helpen bij gewichtsverlies.

Amerikaanse onderzoekers aan de universiteit van Missouri hebben geconcludeerd, dat inname van proteïne poeder het verlangen naar suiker vermindert met 60%! De reden hiervoor is, dat eiwitten ervoor zorgen dat je sneller een voldaan gevoel hebt. Ook ondersteunt proteinepoeder het afslanken, omdat de eiwitten ervoor zorgen dat je je spieren behoudt. Je verliest daardoor sneller vetmassa bij het afvallen.

Proteine Poeder | Herbalife Formula 3 protein powder

Herbalife Formula 3 Personalised proteine poeder is een makkelijke manier om uw proteïne inname te vergroten:

 • Rijk aan soja- en weiproteïnen om u te helpen magere spiermassa op te bouwen en voor het behoud van gezonde botten
 • 5 gram proteïne per portie
 • Voeg het toe aan uw favoriete F1 shake om uw proteïne inname te personaliseren.

Complete proteïnen

Proteïnen uit voedingsmiddelen als soja en zuivel worden ‘complete’ proteïnen genoemd, omdat ze een balans bevatten van alle essentiële aminozuren (of bouwstenen) voor de groei en het behoud van spieren.

Welzijnsfeit proteine

Eet vetarme, proteïnerijke voedingsmiddelen als kalkoen, kipfilet en vis. Probeer vetrijke zuivelproducten en vlees met veel verzadigd vet en vleeswaren met verborgen vetten te vermijden.

Hoe gebruik je Herbalife proteine poeder?

Proteïne poeder hoef je natuurlijk niet altijd door je shake te mengen. Je kunt het eenvoudig strooien over het eten, want er zit maar heel weinig smaak aan. Ook kun je het bijvoorbeeld mengen door je havermout, koekjes en pannenkoeken.

Proteine poeder maatlepel

Wanneer moet je proteïne poeder innemen?

Als je het als extra supplementen gebruikt bij het afvallen, kun je het gewoon door je shake mengen. Je hongergevoel blijft dan ook wat langer weg.

Etiketinformatie Herbalife Proteine poeder

1 pot (240 g) per 100 g per portie (1 el = 6 g)
Energie 383,3 kcal (1603 kJ) 23 kcal (96,2 kJ)
Eiwitten 83 g 5 g
Koolhydraten 3,7 g 0,22 g
Vetten 4,3 g 0,26 g

Persoonlijke proteine poeder tijdens het sporten

Gebruikt u proteine poeder van Herbalife bij het sporten? Veel mensen die sporten nemen het na het sporten voor spierherstel. Overweeg dan ook eens Herbalife 24 sportproduct zoals Prolong of Rebuild Strength.

Ontwikkeld door: David Heber, Ph.D.

David Heber is voorzitter van de Herbalife Nutrition Institute en de Nutrition Advisory Board.

Belang van eiwitten bij gewichtsverlies

Het belang van eiwitten bij gewichtsverlies wordt vaak onderschat. Proteïnes zijn enorm belangrijk voor het lichaam en met name voor mensen die bezig zijn met afvallen.

Proteïne zorgt voor een verminderd hongergevoel en dit is heel belangrijk om een dieet vol te houden. Op het moment dat het lichaam de eiwitten die je binnenkrijgt verteert, zendt het een boodschap naar de hersenen dat je verzadigd bent. Voldoende eiwitten van de juiste kwaliteit zorgt er dus voor dat je minder zult eten.

Eiwitten verbeteren ook jouw stofwisseling (vetverbranding) omdat je de spiermassa op peil houdt en zelfs doet groeien. Extra spieren hebben extra energie nodig.
Verder is proteïne erg belangrijk voor je bloedsuikerspiegel. Door inname van eiwitten fluctueert je bloedsuikerspiegel veel minder erg dan als je koolhydraten inneemt.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife

40 beoordelingen voor Proteine poeder – Formule 3 personalized protein powder PPP

 1. 5 van 5

  Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Dit helpt me enorm voor snel resultaat

 2. 5 van 5

  Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Voor snel resultaat

 3. 5 van 5

  Danny Sleeckx (geverifieerde eigenaar)

  Prima produkt!

 4. 5 van 5

  Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Bij shake

 5. 5 van 5

  Tamara A. (geverifieerde eigenaar)

  Een goede toevoeging tijdens het sporten


  * De getoonde beoordelingen zijn alleen afkomstig van onze klanten die het product daadwerkelijk hebben aangeschaft. Klanten ontvangen na een bestelling een uitnodiging via e-mail om vrijwillig een beoordeling te geven. Hiervoor ontvangen zij een kleine beloning in de vorm van een waardebon. Alle beoordelingen worden geplaatst, zowel positieve als negatieve.

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

Laat mij je helpen je doelen te bereiken

Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap.

Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de contactpagina.